Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@22:43:10 GMT

پیتزا رنگین کمان، خلاقیت دخترانه

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۰۵۴۲

پیتزا رنگین کمان، خلاقیت دخترانه

برای خیلی‌های‌مان پیتزا از آن غذا‌هایی است که هرگز از خوردنش خسته نمی‌شویم. یک غذای منعطف که می‌تواند صد‌ها طعم و قیافه متنوع به خود بگیرد و باز هم به خوشمزگی اولین بار باشد. در ادامه این مطلب به سراغ یک پیتزای رنگانگ و سرتاپا گیاهی خواهیم‌رفت، پیتزایی متشکل از رنگ‌های رنگین‌کمان.   اول از همه باید توجه داشته‌باشید خمیر پیتزایی که انتخاب کرده‌اید گرد است یا زاویه‌دار.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چگونگی چینش ردیف‌های رنگین کمان بر اساس دایره یا مربع بودن خمیر تعیین خواهدشد. اگر خمیرتان دایره‌ای است، ردیف‌های رنگی را حلقه‌حلقه تا مرکز دایره ادامه دهید و اگر خمیر مربع است، چینش ردیف‌ها را از یک سمت شروع کنید و تا سمت دیگر ادامه دهید.   در ابتدا، طبق معمول روی خمیر را سس گوجه فرنگی بزنید و در مرحله دوم با یک لایه پنیر پیتزا روی خمیر را بپوشانید. اگر به طعم قارچ در محتویات پیتزا اعتیاد دارید، چند لایه نازک قارچ، قبل از ریختن پنیر، روی خمیر قرار دهید. حالا مواد پیتزا را به ترتیب رنگ‌های رنگین‌کمان روی خمیر قرار دهید.   کلم قرمز و پیاز بنفش را برای اولین بخش رنگین‌کمان، در قطعات کوچک خرد کنید و روی خمیر بریزید. اگر چغندر هم داشته‌باشید می‌توانید از آب‌پز شده آن استفاده کنید. از آن‌جایی که گیاه نیلی و آبی سراغ نداریم، این دو رنگ را فراموش کنید و کار را با چهارمین رنگ ادامه دهید.   خوشبختانه تنوع در گیاهان سبز رنگِ خوراکی زیاد است. از کلم بروکلی گرفته تا زیتون، فلفل دلمه‌ای و انواع سبزی‌ها مثل جعفری و ریحان. بعد از سبز نوبت رنگ زرد خواهدبود. طبق سلیقه خودتان از ذرت یا سیب‌زمینی استفاده کنید. فلفل دلمه‌ای نارنجی، هویج یا کدو حلوایی سرخ‌شده هم جایگزین‌های بسیار مناسبی برای رنگ نارنجی هستند. درنهایت به خوش‌رنگ‌ترین بخش رنگین‌کمان، یعنی قرمز می‌رسیم. ساده‌ترین انتخاب برای پر کردن جایگاه قرمز، گوجه‌فرنگی است. یادتان باشد همان پنیری که در مرحله دوم اضافه کردید، کافی است. در آخر پیتزای رنگین‌کمان را تا تکامل خمیر و ذوب شدن پنیر در فر قرار دهید.   منبع:خراسان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آشپزی پیتزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۰۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم

آرین طاهری بازی‌ساز و پژوهشگر پژوهشکده فرهنگ‌و‌هنر اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: بازی به عنوان یک رسانه تاثیرگذار به خصوص برای نسل جوان و نوجوان محسوب می‌شود که اثر بخشی بسیار زیادی دارد؛ تاثیر گذاری بازی‌ها در سه سطح اتفاق می‌افتد که باید به صورت همزمان به آن توجه شود.

وی افزود: سطح اول نشانه‌های دیداری و شنیداری بازی است، نماد‌هایی که کاربر آن را مشاهده و به صورت مستقیم با آن در ارتباط است، لایه دوم داستان بازی است که لزوما همه بازی‌ها آن را ندارند و سیر خاصی را طی نمی‌کند و چون برخی از بازی‌ها به صورت شنیداری هستند خیلی به آن پرداخته نمی شود، لایه سوم اختصاصی است و همین ظرفیت باعث شده که بازی‌های رایانه ای را ببنیم که داستان را از سینما و یا سریال‌ها اقتباس می‌کنند و از آنها استفاده می کنند.

طاهری با اشاره به اینکه پرداخت به داستان بازی بسیار حائز اهمیت است افزود:‌ داستان، محور و اصل رویه‌ بازی‌هاست است و از این طریق می تواند جنبه تربیتی و اثر گذاری بیشتری داشته باشد اما به آن به درستی پرداخته نمی‌شود.

وی افزود: در مجموع در صنعت بازی سازی از خلاقیت کمتر استفاده می‌شود که در بازی‌های ایرانی و در بازی‌های جهانی قابل مشاهده است و جای خود را به پررنگ تر کردن بازی‌های برخط چند کاربره داده که نیاز زیادی به خلاقیت ندارند.

طاهری در پاسخ به این سوال که جایگاه ایران در صنعت بازی چگونه است گفت: موضوعی که مطرح می شود این است که  ما در بازی‌ سازی از لحاظ کیفی رشد داشته‌ایم اما از نظر کمی رشد مطلوب نداشتیم.

وی در ادامه افزود: با آمدن بازی‌های موبایلی اقتصاد بازی دچار تغییر شد. چرا که بازی های موبایلی به سمت پرداخت درون برنامه ای رفتند که خود این موضوع آسیب زننده است چون باعث کاهش خلاقیت در بازی سازی و صرفا درآمدزایی از تبلیغات می‌شود و به سمت تبلیغات حرکت می کند.

طاهری در انتها گفت: در حال حاضر در کشور ما برخی بازی‌ها وابسته به حاکمیت است و با بودجه دولتی کار می‌کنندکه این موضوع باعث می شود که از لحاظ کیفیت و محتوایی در مسیر متفاوتی قرار بگیرد.و خوشبختنانه از ابتذال کمتری نسبت به دیگر بازی های موجود در دنیا برخوردار است.ساختن بایزی های بزرگ و تاثیر گذار نیازمند سازوکار بزرگ است که در حال حاضر در کشور نداریم و امیدواریم با ایجاد فضای جدید و تکنسین های جدید این مسیر بهبودیابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • افتتاح تعاونی شکوفایی خلاقیت در شیروان
  • رنگین شدن سفره‌های مردم مراغه با گیاهان کوهی
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان کوهی مراغه
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • رخ نمایی رنگین کمان در آسمان شهرکرد پس از بارش باران + فیلم
  • "الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود